Дојранска кралска маслинка созреана под топлото сонце на југот

Бренд на Дојранското поднебје

Нашата компанија е основана во 1993 година. Поседува сопствена плантажа со маслинови насади на површина од 32 хектари. Имплементирани стандарди: НАССР, GLOBAL GAP, ISO 9001. Врвниот македонски бренд „Дојранска маслинка“ се подготвува во современи услови, со најнова технологија, по традиционален македонски рецепт, кој одговара на македонското поднебје, а е прифатен и од странските пазари.

Ние нудиме
Квалитет
Конкурентни цени
Професионалност
НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ
Olive-4226
Дојранска Натурална маслинка

Read More

Olive-4218
Дојранска Блонд маслинка

Read More

Olive-4223
Дојранска Црна маслинка

Read More